Lasiseinät

Lue lisää!

Lasiseinä on näyttävä valinta ulkoseinäksi

Lasiseinä on erinomainen ratkaisu, kun rakennuksen julkisivusta halutaan nykyaikainen ja näyttävä. Lasiseinät ovat suosittu valinta ulkoseiniksi erityisesti liikehuoneistoissa ja toimistorakennuksissa. Kun ulkoseinään toteutetaan lasiseinä, tulee sisätilasta avara ja valoisa.

Lasiseinät sopivat erinomaisesti myös sisätiloihin. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi tiloissa, joissa äänen kulkeutumista tilan osien välillä halutaan rajoittaa. Lasiseinien ansiosta hyvä näkyvyys tilasta toiseen voidaan kuitenkin säilyttää.

Energiatehokkaat ja lämmönpitävät lasiseinät

Nykyaikaisten valmistusmenetelmien ja korkealaatuisten materiaalien ansiosta lasiseinät voidaan toteuttaa erittäin tiiviiksi ja lämmönpitäviksi. Suuren lasiseinän teettäminen rakennuksen ulkoseinään ei siis tarkoita, että rakennuksen energiatehokkuudesta tarvitsisi tinkiä.

Lasiseinät mittatilauksesta

Valmistamme lasisia ulkoseiniä mittatilauksesta esimerkiksi liikehuoneistoihin, liiketilojen julkisivuihin ja näyteikkunoiksi. Toimitamme ja asennamme lasiseinät sovitussa aikataulussa. Meiltä saatte lasiseinät toimitettuina koko Suomeen. Lasiseinien asennuksia teemme Kaakkois-Suomen alueella.

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista lasiseinien toimittajaa? Ota yhteyttä ja kysy lisää!