Palo-ovet

Lue lisää!

Palo-ovi ehkäisee palovahinkojen leviämistä

Palo-ovi on sijoitus paloturvallisuuteen. Se eristää palo-osastot toisistaan ja estää tuli- ja savuvahinkojen leviämisen kiinteistössä. Näin palo- ja savuvahingot voidaan minimoida kiinteistön eri osissa. Tyypillisiä palo-ovien käyttökohteita ovat liikerakennukset, taloyhtiöt, julkiset rakennukset ja teollisuusrakennukset.

Palo-ovi hidastaa tulipalon leviämistä, jolloin rakennuksen käyttäjät saavat arvokasta lisäaikaa poistua rakennuksesta. Parhaimmillaan palo-ovi voi pelastaa ihmishenkiä ja ehkäistä merkittäviä omaisuusvahinkoja.

Palo-ovillamme on VTT:n tyyppihyväksyntä.

 

Lasitetut palo-ovet mittojen mukaan

Valmistamme lasitettuja palo-ovia mittojen tai arkkitehdin suunnitelmien mukaan. Meiltä saatte palo-ovet sekä ulko-oviksi että sisätiloihin erottamaan palo-osastot toisiinsa. Toimitamme sekä teräksestä että alumiinista valmistettuja palo-ovia.

Vaikka palo-oven tärkein ominaisuus on sen paloneristävyys, on myös ulkonäöllä merkitystä. Toteutamme palo-oven värin ja muut esteettiset ominaisuudet asiakkaamme toiveen mukaisesti. Tavoitteena on paloturvallinen ja siisti ovi, joka sopii hyvin ympäristöönsä.

 

Palo-ovet toimitettuina koko Suomeen

Toimitamme palo-ovia koko Suomeen. Asennuksia teemme Kaakkois-Suomen alueella.
Tarvittaessa asennamme palo-oviin heloitukset ja huolehdimme myös ovien pielipellityksestä.

Meiltä saat palo-ovien lisäksi myös paloikkunat!

Kiinnostuitko lasitetuista palo-ovista? Kysy lisää tai pyydä tarjous!